Vul dit formulier in en mail het naar info@warmbouwen.nl, of lever het in bij de WarmBouwen-stand. Binnen 14 dagen hoort u of het voor uw gebouw de moeite waard is om een beknopt haalbaarheidsrapport te laten maken.

Aan deze vrijblijvende haalbaarheidsscan zijn geen kosten verbonden. Voor het opstellen van een beknopt haalbaarheidsrapport hanteert stichting WarmBouwen een richtprijs van €2,- tot €10,- per vierkante meter, afhankelijk van het type gebouw en oppervlakte. In dit Beknopt haalbaarheidsrapport wordt gekeken naar de toepassingsmogelijkheden en de configuratie van WarmBouwen. Kwantitatieve berekeningen en geologisch onderzoek zijn hierin niet inbegrepen.

Een uitgebreid haalbaarheidsonderzoek geeft meer inzicht in de benodigde vermogens, de kosten en de terugverdientijd. Geologisch onderzoek naar de bron wordt ook verricht, evenals de bouwfysische aspecten. Op basis van deze rapportage kunt u WarmBouwen laten implementeren door partners van WarmBouwen, of door uw eigen installateurs / aannemers. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van grootte, gebouwtype etc. Op basis van het beknopte haalbaarheidsrapport formuleren wij een offerte hiervoor.

  Persoonlijke gegevens

  Aanhef mevrdhr
  Naam
  Bedrijf
  E-mailadres
  Telefoon

  Gegevens gebouw

  Straat/Huisnummer
  Postcode/Woonplaats
  Functie wonenkantooroverig
  Bouwjaar
  Bruto vloeroppervlak (m2)
  Aantal lagen
  Situatie vrijstaandhalf-vrijstaandtussengebouw
  Type dak platkap
  Monumentenstatus janee
  Gevels metselwerk steensmetselwerk spouwhoutskeletbouwonbekend
  Kozijnen houtstaalkunststof
  enkel glasdubbel glasvoorzetraam
  Installaties Opwekking
  cv-ketelcv-ketel VRcv-ketel HR
  warmtepomp elektrischwarmtepomp gas
  gashaardmoederhaard
  Afgifte
  hoogtemperatuursystemen (radiatoren)laagtemperatuursystemen (vloerverwarming)
  Ventilatie mechanisch (afzuiging in keuken, badkamer, toilet)gebalanceerd (warmteterugwinning, ingeblazen in slaapkamers en woonkamers)
  Opmerkingen
  Wilt u geïnformeerd worden over de producten en diensten van WarmBouwen?
  Ja, stuur mij documentatieNee, bedankt