Vul dit formulier in en mail het naar info@warmbouwen.nl, of lever het in bij de WarmBouwen-stand. Binnen 14 dagen hoort u of het voor uw gebouw de moeite waard is om een beknopt haalbaarheidsrapport te laten maken.

Aan deze vrijblijvende haalbaarheidsscan zijn geen kosten verbonden. Voor het opstellen van een beknopt haalbaarheidsrapport hanteert stichting WarmBouwen een richtprijs van €2,- tot €10,- per vierkante meter, afhankelijk van het type gebouw en oppervlakte. In dit Beknopt haalbaarheidsrapport wordt gekeken naar de toepassingsmogelijkheden en de configuratie van WarmBouwen. Kwantitatieve berekeningen en geologisch onderzoek zijn hierin niet inbegrepen.

Een uitgebreid haalbaarheidsonderzoek geeft meer inzicht in de benodigde vermogens, de kosten en de terugverdientijd. Geologisch onderzoek naar de bron wordt ook verricht, evenals de bouwfysische aspecten. Op basis van deze rapportage kunt u WarmBouwen laten implementeren door partners van WarmBouwen, of door uw eigen installateurs / aannemers. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van grootte, gebouwtype etc. Op basis van het beknopte haalbaarheidsrapport formuleren wij een offerte hiervoor.

Persoonlijke gegevens

Aanhefmevrdhr
Naam
Bedrijf
E-mailadres
Telefoon

Gegevens gebouw

Straat/Huisnummer
Postcode/Woonplaats
Functiewonenkantooroverig
Bouwjaar
Bruto vloeroppervlak (m2)
Aantal lagen
Situatievrijstaandhalf-vrijstaandtussengebouw
Type dakplatkap
Monumentenstatusjanee
Gevelsmetselwerk steensmetselwerk spouwhoutskeletbouwonbekend
Kozijnenhoutstaalkunststof
enkel glasdubbel glasvoorzetraam
InstallatiesOpwekking
cv-ketelcv-ketel VRcv-ketel HR
warmtepomp elektrischwarmtepomp gas
gashaardmoederhaard
Afgifte
hoogtemperatuursystemen (radiatoren)laagtemperatuursystemen (vloerverwarming)
Ventilatiemechanisch (afzuiging in keuken, badkamer, toilet)gebalanceerd (warmteterugwinning, ingeblazen in slaapkamers en woonkamers)
Opmerkingen
Wilt u geïnformeerd worden over de producten en diensten van WarmBouwen?
Ja, stuur mij documentatieNee, bedankt
Ja, ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangenNee, bedankt